Luchtbevochtiger met ionisator CA-601

Geschikt tot: 25m² / 65m³ / 270ft²

 • 2in1: lucht bevochtigen en reinigen!
 • Makkelijk in onderhoud!
 • Luchtbevochtiger met Ionisator!
 • Ionisator 3.000.000/cm³
 • Geen vervangfilters nodig!

€ 99,-

Incl 21% BTW

1,7Kg
Meer of diverse apparaten nodig? DIRECT offerte Ontvang direct uw maatwerk offerte!
Op voorraad Bestellen Levertijd 1 - 2 werkdagen
Luchtbevochtiger met ionisator CA-601
Luchtbevochtiger met ionisator CA-601
Luchtbevochtiger met ionisator CA-601
Luchtbevochtiger met ionisator CA-601
Luchtbevochtiger met ionisator CA-601
Luchtbevochtiger met ionisator CA-601
Luchtbevochtiger met ionisator CA-601
Luchtbevochtiger met ionisator CA-601

Reviews Referenties

4,5/5

bekijk alle 28 beoordelingen

Beoordeel dit product
Vandaag besteld morgen bezorgd!
Black Friday
Productinformatie
Toepassing
Eigenschappen
Technische gegevens
Assortiment overzicht Vergelijk capaciteit luchtreiniging
Productinformatie

Ultrasoon luchtbevochtiger CA-601 met ionisatorVerbetering van het binnenklimaat door 2 functies in 1 apparaat


*Ultrasoon luchtbevochtiging
*Luchtreiniging door ionisator

Geschikt voor woon- en werkruimtes tot 25m²/65m³.

De binnenruimte is het typische verblijf voor de moderne mens geworden: vaak wordt hier tot 90 procent van de tijd doorgebracht. Reden genoeg om alle aandacht te schenken aan de relatieve luchtvochtigheid en kwaliteit van de binnenlucht!

Risico’s door droge, slechte lucht in de binnenruimte


Vooral in de koude jaargetijden valt de relatieve luchtvochtigheid vaak onder het voor woon en werkruimtes aanbevolen bereik van 50 – 55%Rv. In de zomer is de luchtvochtigheid in woningen, kantoren en gebouwen vaak te laag vanwege koeling door airconditioning installaties.

Te lage luchtvochtigheid werkt negatief op het welbevinden van mensen en dieren en kan bij aanhoudende zeer droge binnenlucht ziekteverschijnselen van de ademhalingswegen veroorzaken. Ook voor meubels, parketvloeren, antiquiteiten en planten kan uitdroging zeer schadelijk zijn.

Clean Air Optima CA-601 zorgt voor optimaal binnenklimaat


De Ultrasoon luchtbevochtiger Clean Air Optima CA-601 met koude verneveling, ionisator voor luchtreiniging zorgt voor een optimaal binnenklimaat in woon- en werkruimtes tot 25m²/65m³.

Ultrasoon luchtbevochtiging


Een klein hoogfrequent trilplaatje (ultrasoon membraam) in het bodemgedeelte van de bevochtiger, zorgt voor ultrasoon water verneveling techniek waardoor het water microfijn wordt verneveld tot koude mist en de lucht aangenaam bevochtigd. De zachte ventilator luchtstroom over het water zorgt voor optimale verdeling van de waternevel in de ruimte.

Ionisatie luchtreiniging:


De ingebouwde ionisator produceert negatieve zuurstofionen waardoor de binnenlucht aanvullend op de bevochtiging wordt gereinigd en verfrist. Negatieve ionen hangen zich aan stofdeeltjes, micro-organismen en andere ongewenste stoffen in de lucht en verbinden deze met elkaar. De deeltjes worden zwaarder dan de lucht, vallen neer en worden op deze wijze uit de lucht gefilterd.

Het effect van de Clean Air Optima ultrasoon luchtbevochtiger CA-601 met ionisator, de ideale harmonisatie van het binnenklimaat in uw woonruimtes!


Gezonde, frisse, optimaal bevochtigde binnenlucht voorkomt geïrriteerde luchtwegen en droge huid. In perioden met lage relatieve luchtvochtigheid kan met ultrasoon technologie de juiste luchtvochtigheid in binnenruimtes gerealiseerd worden.
Deze veelzijdige luchtbevochtiger zorgt voor het ideale binnenklimaat, bevorderd daarmee het welbevinden van mens en dier, beschermd uw meubilair, parketvloer, planten en kostbare goederen in het interieur.
De geruisarme Clean Air Optima luchtbevochtiger CA-601 heeft een zeer laag energieverbruik en is daardoor bijzonder geschikt voor toepassing in kleinere tot middelgrote ruimtes zoals de woonkamer, slaapkamer, baby en kinderkamer, kantoor, behandelruimte, wachtruimte etc.

Allergie of huidproblemen?


Allergeen huisstof zorgt in het bijzonder in de droge tijd van het jaar voor stofwerveling in de binnenruimte. Jeukende ogen, geïrriteerde ademwegen en droge huid zijn de negatieve gevolgen van te droge binnenlucht. De compacte luchtbevochtiger CA-601 van Clean Air Optima is speciaal ontwikkeld voor gebruik in kleinere en middelgrote ruimtes tot 25m² en zorgt voor meer welbevinden. Droge huid wordt op een aangename wijze beschermd en verzorgt met voldoende vocht. Mensen met allergie problemen kunnen door optimaal bevochtigde binnenlucht hun klachten verminderen, beter slaapcomfort realiseren en de leefkwaliteit verbeteren.

Baby’s en kinderen


De juiste luchtvochtigheid in de woonkamer en slaapkamer beschermt baby’s en kinderen voor droge en jeukende huid, gebarsten lippen, keelpijn en vermindert de risico’s van allergeen huisstof. De geruisarme ultrasoon Clean Air Optima luchtbevochtiger CA-601 met ionisator helpt de luchtkwaliteit in de babykamer te verbeteren en zorgt voor de optimale luchtvochtigheidsgraad.
Deze veilige ultrasone luchtbevochtiger van Clean Air Optima met koude verneveling, automatische uitschakeling met signaal bij leeg waterreservoir is daardoor bijzonder geschikt voor gebruik in de baby en kinderslaapkamer.

De belangrijkste voordelen van de Clean Air Optima CA-601 luchtbevochtiger


2 in 1:
* Ultrasoon luchtbevochtiging
* Luchtreiniging door ionisator


Twee programma’s


1. Gecombineerd ultrasoon koud bevochtigen met luchtreiniging door ionisator
2. Ultrasoon koud bevochtigen


Door de gecombineerde toepassing van ultrasone bevochtiging en ionisatie luchtreiniging in één apparaat is de luchtbevochtiger Clean Air Optima CA-601 bijzonder effectief.


De luchtbevochtiger Clean Air Optima CA-601 is geschikt voor professioneel gebruik door bedrijven, organisaties, instellingen, gezondheidszorg en onderwijs die in hun gebouwen bewust kiezen voor schone, frisse en gezonde lucht. Veel bedrijven profiteren zo van verbeterde arbeidsomstandigheden. Klachten van medewerkers over hoofdpijn, droge ogen, geïrriteerde ademhalingswegen, vermoeidheidsverschijnselen en ook het infectiegevaar bij griep en verkoudheid worden aantoonbaar gereduceerd.

Toepassing

Toepassingsmogelijkheden


Door de effectieve ultrasoon bevochtiging technologie met koude mist, de geruisarme werking, zijn fraaie design met de wit transparante kleur en de hoge veiligheidsgraad is deze luchtbevochtiger geschikt voor plaatsing in elk interieur: woonkamer en slaapkamer, baby en kinderkamer, kantoor, showroom, vergader - en conferentieruimte, behandelruimte, artsenpraktijk, verpleeghuizen, kinderdagverblijven, peuterspeelzaal, schoollokalen, training - en opleidingscentrum, restaurant, wellness room, dierenverblijf, etc.

Geschikt voor kleinere en middelgrote ruimtes tot ca. 25m² / 65m³

De belangrijkste voordelen van de luchtbevochtiger Clean Air Optima CA-601:


•   Watertank 3,5 liter
•   Ultrasone verneveling / koude mist: veilig, geen hete stoom!
•   Geschikt voor de slaapkamer en baby en kinderkamer
•   Geschikt voor allergie en huidpatiënten

Twee programma’s


1. Gecombineerd ultrasoon koud bevochtigen met luchtreiniging door ionisator
2. Alleen luchtreiniging door ionisator
•   Ionisatie zorgt voor gereinigde frisse lucht met zuurstofionen
•   Geluidsarme werking <25dB
•   Eenvoudige handmatige bediening via draaiknop
•   360° draaibare nevelverdeler
•   Hygiënische en chemie vrije bevochtiging
•   Ultrasoon techniek en nano – zilver materiaal doodt bacteriën en virussen,
     voorkomt nare watergeur
•   Permanent keramisch / nano-zilver filter: geen vervangfilters nodig!
•   Keramisch waterfilter voor verzachten van het leidingwater
•   Veilig door automatisch uitschakelen met licht en geluidssignaal bij
     leeg waterreservoir
•   Eenvoudige wijze van navullen, reinigen en bediening
•   Hoog rendement en laag energieverbruik
•   Elegant design
•   Kleur wit transparant waterreservoir
•   Uitstekende prijs – prestatie verhouding
•   Toepassing: alle middelgrote ruimtes in de woning, kantoor, bedrijf, school,
     kinderdagverblijf, etc.
•   TÜV GS en CE getest
•   2 jaar garantie

Eigenschappen

Ultrasone bevochtiging techniek Clean Air Optima CA-601 met koude mist en ionisator


Ultrasoon luchtbevochtiging werkt met een klein hoogfrequent trilplaatje (ultrasoon membraam) in het bodemgedeelte van de bevochtiger, waardoor het water microfijn wordt verneveld tot koude mist en de lucht aangenaam bevochtigd. De geluidsarme ventilator in de luchtbevochtiger zorgt voor een zachte luchtstroom en optimale verdeling van de waternevel in de ruimte. De ingebouwde ionisator produceert negatieve zuurstofionen waardoor de binnenlucht aanvullend op de ultrasone bevochtiging wordt gereinigd en verfrist.

Hygienische en chemievrije bevochtiging


De ultrasoon luchtbevochtiger Clean Air Optima CA-601 werkt zonder chemische toevoegingen. Zich in het water bevindende schadelijke deeltjes, bacteriën en virussen worden grotendeels geëlimineerd door de hoogfrequente trillingen van het ultrasoon membraam. Het materiaal van deze luchtbevochtiger dat met water in contact komt is bewerkt met nano – zilver dat een extra bijdrage levert aan het doden van bacteriën en geurvorming van het water tegengaat. Gezonde binnenlucht wordt extra bevordert door de gelijktijdig met het bevochtigen ingeschakelde ionisator welke de binnenlucht reinigt voor optimaal welbevinden.

Veilig, eenvoudige bediening, makkelijk in onderhoud


De prijsgunstige en effectieve luchtbevochtiger Clean Air Optima CA-601 voorziet in eenvoudige handmatige draaiknop bediening en heeft twee programmakeuze mogelijkheden;

1. Gecombineerd ultrasoon koud bevochtigen met luchtreiniging door ionisator
2. Alleen luchtreiniging door ionisator

Deze veelzijdige luchtbevochtiger met ionisator is door draaiknop bediening handmatig instelbaar voor traploze regeling van de gewenste relatieve luchtvochtigheidsgraad in uw binnenruimte. Het apparaat is gemakkelijk te onderhouden en te vullen door afneembaar waterreservoir. Het geïntegreerde veiligheidssysteem met licht en geluidssignalering schakelt de bevochtiger uit bij leeg waterreservoir. De bevochtiginggraad kan vrij gekozen en gevarieerd worden. Deze efficiënte luchtbevochtiger is daardoor altijd inzetbaar en kan ook in verschillende ruimtes opgesteld worden. Deze nieuwe luchtbevochtiger CA-601 is daardoor ideaal voor het gebruik in de woning, kantoor en bedrijf, spreekkamer, vergaderruimte, behandelruimte, etc.

Door ultrasone bevochtiging techniek en ionisatie luchtreiniging te combineren in één apparaat is de hoogwaardige luchtbevochtiger Clean Air Optima CA-601 veel effectiever dan gewone luchtbevochtigers.

De ultrasoon luchtbevochtiger Clean Air Optima CA-601 is geschikt voor professioneel gebruik


•   ultrasone koude waterverneveling voor optimale bevochtiging van de binnenruimte
•   bevochtigt, reinigt, verfrist en verbetert de kwaliteit van de binnenlucht
•   goed voor mensen, dieren, planten en het interieur
•   veilig, waardoor geschikt voor gezinnen met baby’s en kleine kinderen
•   eenvoudige bediening, waardoor geschikt voor gebruik door ouderen en
     in verpleegsituaties
•   vermindert stof, fijnstof, allergenen zoals pollen en huisstof in de binnenlucht
•   vermindering allergische reacties
•   vermindering klachten tijdens het hooikoorts seizoen
•   beschermt en verzorgt de huid met voldoende vocht
•   voorkomt jeukende ogen, droge slijmvliezen, droge keel en droge huid
•   vermindert overdracht bacteriën en virussen
•   verhoogt de weerstand en concentratie vermogen
•   voorkomt schade aan houten vloeren en meubilair, kostbare goederen
     en interieur

•   verrijkt en verfrist de binnenlucht met negatieve ionen
•   permanent keramisch / nano-zilver filter: geen vervangfilters nodig!
•   nanozilver tegen bacterievorming en slechte geur van het water
•   traploos regelbare instelling door draaiknop
•   veilig, waarschuwing en automatische uitschakeling bij leeg waterreservoir
•   gemakkelijk te vullen en te reinigen
•   fraai design
•   TÜV GS en CE getest
•   geluidsarme werking!
•   inclusief Nederlandstalige handleiding

Technische gegevens
Geschikt voor ruimtes tot 25m² / 65m³

Twee programma’s

1. Gecombineerd ultrasoon koud bevochtigen met luchtreiniging door ionisator
2. Ultrasoon koud bevochtigen
•   Ultrasoon waterverneveling voor koude nevel
•   Capaciteit min. 120 ml / h - max. 300 ml / h
•   Watertank inhoud 3,5 liter
•   Afneembare watertank
•   360° draaibare nevelverdeler
•   Handmatige bediening door draaiknop
•   Traploos regelbare snelheden voor de bevochtiging
•   Permanent Keramisch / nano-zilver filter voor waterontharding
•   Geen vervangfilters nodig!
•   Nanozilver tegen bacterievorming en slechte watergeur
•   In- / uitschakelbare ionisator met LED aanduiding
•   Ionisator capaciteit > 3.000.000 negatieve ionen / cm³
•   Actief zuurstof < 0,05 ppm
•   Bijzonder geluidsarm < 25 dB (A)
•   Afmetingen 33,5 x 14 x 27,5 cm
•   Gewicht: 1,7 kg (leeg)
•   Kleur: wit, watertank transparant
•   Energieverbruik slechts 30 Watt
•   Stroomaansluiting 220 – 240V, 50 / 60Hz
•   Veiligheid: TÜV, GS en CE getest
•   Automatische uitschakeling en signaal bij leeg waterreservoir
•   Garantie: 2 Jaar

Filter


De Clean Air Optima luchtbevochtigers zijn uitgerust met een permanent keramisch / nano / zilver filter. Dit permanente filter kan eenvoudig gereinigd worden en hoeft daardoor niet vervangen te worden. Het filter bestaat uit een cilinder met als inhoud een vulling van kunststof en keramische bolletjes. De kunststof bolletjes zijn ingebed in nano – zilver en verminderen de kans op bacterie vorming. De keramische bolletjes verzachten het water, verminderen daardoor de kans op kalkvorming en voorkomen watergeur.

Filter reiniging


Bij normaal continu bedrijf (24h/dag) adviseren wij het filter minimaal eens per maand te reinigen of na 1000 uur bedrijf van de luchtbevochtiger. De werkwijze voor filterreiniging:
- Verwijder het filter uit de watertank
- Vul een glas voor de helft met azijn
- Plaats het filter gedurende 10 minuten in het glas met azijn
- Haal daarna het filter uit het glas
- Verwijder de azijn door het uitschudden van het filter
- Spoel het filter na met zuiver water
- Plaats het filter weer in de watertank

Reiniging van de transductor en het waterbasin


De werkwijze voor deze reiniging:
- Verdeel 5 – 10 druppels azijn op het oppervlak van het ultrasoon membraam en in het
  waterbassin en laat dit 2 – 5 minuten inwerken.
- Reinig het ultrasoon membraam en het waterbassin met behulp van een kleine zachte
  borstel of kwast, een wattenstaafje en een doek. Attentie: oefen geen druk op het
  membraam uit om beschadiging te voorkomen! Gebruik geen scherpe of harde
  voorwerpen voor het reinigen van het membraam en het waterbassin.

Spoel het waterbassin daarna uit met zuiver water. Attentie: dompel het apparaat niet onder in water, alleen water in het bassin laten lopen om beschadiging van het apparaat te voorkomen!

Assortiment overzicht
Vergelijk capaciteit luchtreiniging

Luchtreinigings capaciteit (assortiment overzicht)Wat vinden anderen van de Luchtbevochtiger met ionisator CA-601

maandag 18 mei 2020
5 4 3 2 1
5 / 5
Wij zijn zeer tevreden met de werking en het design. Enkel het vullen met water is in het begin wat onwennig. Gelukkig hebben wij er direct 2 laten komen, goedkoper en transport gespaard.
dinsdag 25 september 2018
5 4 3 2 1
5 / 5
Zeer tevreden voldoet aan mijn wensen
zondag 14 oktober 2018
5 4 3 2 1
5 / 5
Heel erg fijn apparaat.
Ik gebruik hem nu al enige tijd.
zondag 11 maart 2018
5 4 3 2 1
5 / 5
Mooi design apparaat. Makkelijk in gebruik. Ik gebruikt het voor mijn papegaai, zodat de lucht in de woonkamer het juiste vochtbalans.

Bent u tevreden over uw Clean Air Optima product?

Deel uw ervaring met anderen en schrijf een review3/5
Verzenden

Effect: bevochtigen, ontvochtigen, aromatiseren

Luchtvochtigheid

De door medische specialisten aanbevolen optimale luchtvochtigheid ligt in het bereik van 40 tot 60% relatieve luchtvochtigheid.

Lees meer

Bevochtigen

Voor het ideale binnenklimaat is de luchtvochtigheid het meest bepalend.

Lees meer

Ontvochtigen

Is de lucht in binnenruimtes te vochtig dan kan de levenskwaliteit door schimmelsporen, allergenen en ademweg problemen sterk nadelig beïnvloedt worden.

Lees meer

Woningen

In een woning vinden allerlei activiteiten plaats die vocht produceren. Te veel vocht in huis is schadelijk voor uw huis en uw gezondheid. Een te droge lucht in woningen kan trouwens ook...

Lees meer

Kantoren

Een vochtige werkplek is niet goed, maar een te droge lucht is ook niet prettig om in te werken.

Lees meer

Aromatiseren

De aromatherapie is een geneeskunst die etherische oliën gericht ter bevordering van de gezondheid inzet.

Lees meer

Daarom!

 • "Clean Air Optima" Nederlands merk!
 • 15 jaar online specialist in luchtbehandelingssystemen
 • Effectieve producten in hoogwaardige kwaliteit
 • Wereldwijd honderdduizenden tevreden gebruikers
 • Échte vakkundige advisering bel +32 (0) 2588 - 9587 (08:00 tot 17:00)
 • Online product adviseur, klik hier
 • FAQ - Veelgestelde vragen. klik hier
 • Snel contact. klik hier
 • DIRECT offerte. klik hier
 • Ook in de winkel verkrijgbaar bij Media Markt, Expert, EP, enz... klik hier voor offline store locator